Charlotte Kalla

Ett av våra samarbeten är tillsammans med Charlotte Kalla, hon är en stor inspiration för oss och vi är därför riktigt stolta över samarbetet. Hon är en av Sveriges främsta idrottsstjärnor i längdskidåkning. Hon är första svenska kvinnliga längdskidåkare att vinna individuella guld i både OS och VM. För henne är både klimatet och god, näringsrik mat viktigt!

Karin Fransson

Medan vi på VegMe använder Äkta Röks kallrökta smaksättningar i våra vegoproteiner, använder stjärnkocken Karin Fransson Äkta Röks produkter i sin kreativa matlagning i köket på Hotel Borgholm, Öland.

Melker Andersson

Kocklegenden Melker Andersson använder och rekommenderar VegMe. Melker är en av grundarna till kedjan F12 och har arbetat på ett flertal kända topprestauranger utomlands. Det är med glädje och stolthet som vi regelbundet levererar VegMe till Melker Andersson och hans kök. Nästa gång du besöker restaurangen Mother kan du passa på att testa de spännande rätter som innehåller VegMe på menyn.

Stefano Catenacci

Ett annat samarbete vi är extremt glada över är det tillsammans med stjärnkocken Stefano Catenacci Stefano. Han är hovtraktör och gastronomiskt ansvarig på Operakällaren, i Nobiskoncernen och även ansvarig för alla banketter och galamiddagar som serveras på det Kungliga slottet. Vi är såklart omåttligt stolta över att få leverera VegMe och våra unika smaksättningar till Stefano och hans olika köksteam.

Mathias Dahlgren

Mathias Dahlgren använder och rekommenderar VegMes unika smaksättningar. Mathias är krögare på Grand Hôtel och Sveriges hittills enda världsmästare i gastronomi. Vi är därför stolta och väldigt hedrade över att få leverera VegMes unika smaksättningar till Mathias.

Ole Einar Bjørndalen & Darja Domratjev

Glada nyheter! Hälsa på våra nya VegMe-ambassadörer:
Legendariska Ole Einar Bjørndalen som är den segerrikaste skidskytten genom tiderna, med 8 OS-guld, 20 VM-guld, 94 världscupsegrar och 6 totalsegrar i världscupen. Och hans fru Darja Domratjeva som har 4 OS-guld och 2 VM-guld.

Självklart har vi också samarbeten med en mängd olika återförsäljare och grossister. Håll utkik efter VegMe hos ICA, Coop och Hemköp. Vi finns även hos restauranggrossisterna Menigo, Martin & Servera, MP Svenska och Grönsakshallen Sorunda. Samt mackar som Cirkle K, 7 Eleven och OKQ8.