Charlotte Kalla

Charlotte Kalla är en stor inspiration för oss och vi är därför mycket stolta över vårt samarbete. Hon är en av Sveriges främsta idrottsstjärnor och både klimatet och god, näringsriktig mat är viktigt för henne!

Karin Fransson

Medan vi på VegMe använder Äkta Röks kallrökta smaksättningar i våra vegoproteiner använder istället stjärnkocken Karin Fransson Äkta Röks produkter i sin kreativa matlagning i köket på Hotel Borgholm, Öland.

Melker Andersson

Kocklegenden Melker Andersson använder och rekommenderar VegMe. Melker är en av grundarna till kedjan F12 och har arbetat på ett flertal kända topprestauranger utomlands. Det är med glädje och stolthet som vi regelbundet levererar VegMe till Melker Andersson och hans kök. Nästa gång du besöker restaurangen Mother kan du passa på att testa de spännande rätter som innehåller VegMe på menyn.

Stefano Catenacci

Stjärnkocken Stefano Catenacci använder och rekommenderar VegMe som vegetariskt alternativ. Stefano är hovtraktör och gastronomiskt ansvarig på Operakällaren, i Nobiskoncernen och även ansvarig för alla banketter och galamiddagar som serveras på det Kungliga slottet. Vi är såklart omåttligt stolta över att få leverera VegMe och våra unika smaksättningar till Stefano och hans olika köksteam.

Mathias Dahlgren

Mathias Dahlgren använder och rekommenderar VegMes unika smaksättningar. Mathias är krögare på Grand Hôtel och Sveriges hittills enda världsmästare i gastronomi. Vi är därför stolta och väldigt hedrade över att få leverera VegMes unika smaksättningar till Mathias.

Ole Einar Bjørndalen & Darja Domratjev

Glada nyheter. Hälsa på våra nya VegMe-ambassadörer:
Legendariska Ole Einar Bjørndalen som är den segerrikaste skidskytten genom tiderna med 8 OS-guld, 20 VM-guld, 94 världscupsegrar och 6 totalsegrar i världscupen och hans fru Darja Domratjeva som har 4 OS-guld och 2 VM-guld.

Självklart samarbetar vi också med en mängd återförsäljare och grossister, så håll utkik efter VegMe hos ICA, Coop, Hemköp och City Gross. VegMe finns hos restauranggrossisterna Menigo, Martin & Servera, MP Svenska och Grönsakshallen Sorunda.