Om VegMe

För oss är mat kärlek och glädje. Att äta mer växtbaserad mat är ett klimatsmart alternativ och allt fler börjar inse fördelarna med att byta till vegetariska alternativ, både av hänsyn till klimatet och den egna hälsan. Med VegMe får vi både ett bra vegetariskt alternativ, ett alternativ som också lyckas kittla smaklökarna. En smak utöver det vanliga, något som varit viktigt för oss redan från starten.

Vegmes historia började med en kreativ krögarfamilj med ett stort intresse för vegetarisk, smakrik mat och ett genuint intresse för innovation och utveckling. På Ingarö, utanför Stockholm, hittar man vårt Smaklabb. Det var här VegMe föddes genom ändlösa timmar av kreativitet och experimenterande i jakten på nya matinnovationer. Smak och kvalitet har från början varit ledorden i arbetet i Smaklabbet.

Smakerna är unika och tydliga, just VegMe-färsen har ”lurat” många duktiga kockar i blindtester där man förväxlat VegMes färs med animalisk färs. Det är resultatet av att smakerna i samtliga produkter är homogeniserade, vilket innebär att smaksättningen inte bara använts som marinad på ytan utan att den går igenom i hela produkten.

VegMes olika produkter är framtagna med målet förändra människans syn på vegetariska alternativ och kunna erbjuda färska, smakfulla och smakrika vegetariska proteinalternativ. Sortimentet finns i både konsument- och storköksanpassade förpackningar.